معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به ذائقه مردم استان و همچنین اهمیت و ارزش غذاهای سنتی، مردم استان بیشتر به محصولات بومی محلی روی آورده اند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به ذائقه مردم استان و همچنین اهمیت و ارزش غذاهای سنتی، مردم استان بیشتر به محصولات بومی محلی روی آورده اند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر رحمت اله افشار افزود: علی رغم اینکه حفظ اقتصاد بومی و حمایت از تولیدات محلی لازم و ضروری است ولی بحث بهداشت و کنترل کیفیت محصولات مهم تر بوده و اهمیت بسزایی دارد.
وی ضمن اعلام آمادگی آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی این معاونت در کنترل کیفیت محصولات بومی و لبنیات سنتی استان اعلام کرد: تحت هیچ شرایطی سلامت مردم نباید فدای ملاحظه کاری ها شود.
دکتر افشار ضمن حمایت از تولیدات بومی و سنتی استان خاطر نشان کرد: با همکاری کارکنان معاونت بهداشتی و دامپزشکی استان، لبنیات سنتی با جدیت کنترل شده و با متخلفین که سلامت و بهداشت محصولات تولیدی خود را رعایت نمی کنند به شدت برخورد خواهد شد.